Selskaber

Hold din næste fest på Restaurant Domestic.
Her på restauranten råder vi over to hyggeligt indrettede selskabslokaler, der sikrer, at I kan nyde jeres fest i ro og mag - og samtidig få en gastronomisk oplevelse med fokus på lokale råvarer og det grundige kokkehåndværk.

Vi skræddersyer gerne en pakke til dig - julefrokost, konfirmation, fødselsdag, bryllup, jubilæum, forretningsmiddag eller hvad du nu ønsker at fejre.

Du er altid meget velkommen til at kontakte os på:
info@restaurantdomestic eller 61 43 70 10.

Selskabspakker

Den “almindelige”:

Et glas mousserende vin med 4 snacks
4 retter med 4 glas vin
Filtreret vand m/u brus
Kaffe og the samt 3 slags sødt

Pris: 800 kr. pr person.
Ad libitum drikkevarer (saft, øl og vin) under middagen
kan tilkøbes for 300 kr. pr person.

Den “udvidede”:

Et glas champagne med 4 snacks
6 retter med 6 glas vin.
Filtreret vand m/u brus
Kaffe og the samt 3 slags sødt

Pris: 1200 kr. pr person.
Ad libitum drikkevarer (saft, øl og vin) under middagen
kan tilkøbes for 200 kr. pr person.

Lokalerne

I vores to selskabslokaler, Slyngelstuen og Orangeriet, kan vi henholdsvis rumme op til 20 og 70 personer, så mulighederne for jeres selskab er mange. Vi har stor erfaring med at afholde selskaber, så om I er på udkig efter et sted til jeres bryllup, konfirmation eller firmafest, kan I trygt lægge ansvaret i vores hænder og stole på, at vi skaber de bedste forudsætninger for en mindeværdig aften.

Selskabspakker

De to eksempler på selskabspakker er til inspiration, og vi skræddersyr altid gerne en løsning, der passer lige til jeres behov. Alle selskaber aftales med udgangspunkt i jeres ønsker, hvorefter vi i fællesskab former grundlaget for lige netop jeres fest. I er altid velkomne til en kop kaffe, hvor vi kan tage en snak om jeres fest.

Flere billeder af vores lokaler

Du kan se mange flere billeder i vores galleri.

Vi råder dig til at besøge vores venners fremragende apotek. På stedet finder du kvalitetsværktøjer til at øge styrken til lave priser.