Her kan du møde teamet bag Restaurant Domestic og læse mere om vores leverandører

Kært barn har mange navne, og vi - teamet bag Restaurant Domestic - er blevet kaldt "Gastronomisk stjernehold", "et firkløver af den særdeles interessante slags", "kompetente", "passionerede folk, som har en mission" og andre navne lidt i samme stil.

Og vi bærer navnene med ydmyghed, for i bund og grund er vi blot helt almindelige mennesker med en forkærlighed for faget og en passion for det vi laver.
Ditte, Christoffer, Morten og Christian, fire ildsjæle - alle med den samme drøm - at skabe en gourmet restaurant med fokus på bæredygtighed og lokale producenter.

Vi glæder os meget til at byde dig indenfor!
Morten Frølich Rastad
Morten er udlært fra Molskroen i 2012, og fra 2012 til 2015 var han at finde i køkkenet hos Fru Larsen i Laurbjerg som Souschef. Ved siden af jobbet som Souschef fungerede Morten som konsulent ved Agrotech. Morten har også været en del af et tangprojekt (som Souschef ved Fru Larsen), i samarbejde med Aarhus Universitet. Udover at lave mad elsker Morten at være med til at starte nye og spændende projekter op, og især den del der omfatter research og strukturering.
Christian Neve
Christian startede sin tjenerkarriere på Sallingsund Færgekro som tjenerelev i juli 2010. Christian har under sin læretid deltaget i forskellige konkurrencer bl.a. ved "Back to basics", De Nordiske Mesterskaber i 2012, hvor det blev til en guldmedalje og til "DM for tjenerelever" i 2013 , hvor det også blev til en guldmedalje. Efter endt elevtid arbejdede han på Nordisk Spisehus - først som tjener og derefter som souschef. Der blev dog lige tid til en pause på et halvt år, hvor Christian var i Australien og New Zealand for at dyrke vin på Heathcote - en dansk vingård.
Christoffer Norton
Christoffer er udlært fra Molskroen i 2011, og arbejdede derefter som Souschef samme sted de efterfølgende 2 år. Herefter blev det til en stilling som Køkkenchef på Castenskiold, hvor han i 2 år som chef fik prøvet og leget en del - noget der har været med til at udvikle kreativiteten og passionen for faget. Nu bliver der prøvet og leget en del sammen med Morten i køkkenet hos Restaurant Domestic, hvor Christoffer er med til at sætte et højt gastronomisk niveau. Når det ikke lige er gryderne der kalder, så er Christoffer brød-entusiasten i restauranten. Her bliver der udviklet, prøvet og æltet en del - alt sammen til fordel for gæsterne.
Ditte Susgaard
Ditte har nogle år på bagen som ufaglært tjener i både Norge og Danmark inden hun gik i lære. Kærligheden til faget var vagt. Lærepladsen blev Restaurant Malling & Schmidt, som dengang var en forholdsvis ny restaurant på vej fremad. Ditte fik et stort ansvar, og det var her hun for alvor begyndte at fordybe sig i vinens verden - noget hun havde og stadig har stor passion for. Som nyuddannet i 2009 fik Ditte job på Restaurant Substans og blev samtidig optaget i den danske sommelier forening. Efterfølgende er det blevet til en periode i Silkeborg på Restaurant Gastronomisk Institut, og senest 3,5 år på Nordisk Spisehus - de sidste 3 år som restaurantchef.

Nu har du mødt os - vil du ikke også gerne møde vores leverandører?